Ми завжди поруч: відкривай Вікна у світ інформації з будь-якого куточка планети і на всіх платформах

Вікна-новини завжди поруч. Наша мультиплатформа забезпечує безперервний потік цікавої та корисної інформації: свіжі новини або смачні рецепти, розбори важливої інформації, останні події зі світу моди чи поради експертів та лікарів. Точно знаємо, що з нами  ти завжди в курсі подій, незалежно від того, де ти зараз чи який пристрій використовуєш. Вікна-новини там, де тобі зручно!

Наш сайт: Почни з офіційного сайту Вікна, який є справжнім віртуальним світом цікавинок і корисностей. Тут на тебе вже чекають наші авторські матеріали, ексклюзивні інтерв’ю з надзвичайними людьми України та світу; свої поради дають психологи, дієтологи, правозахисники, фітнес-тренери, б’юті-експерти й багато інших фахівців.

Можливо, сьогодні в тебе є час на приготування дивовижної лазаньї, або треба здивувати подругу безглютеновим десертом — наші рецепти тобі точно будуть до смаку. Навіть про простий вибір шампуню чи гребінця ми також для тебе вже написали цікаве.

Тож наш сайт — це ідеальне місце для тих, хто любить занурюватися в деталі, осягати події в усій глибині та відкривати вікна у реальність.

Instagram: Переходь до нас в Instagram за легкими візуальними історіями, адаптованими з нашого сайту. Це місце, де новини зустрічають арт, де фото, Stories чи Reels розповідають більше, ніж тисячі слів. Якщо ти в пошуках швидкого позитиву чи натхнення, наш Instagram чекає на тебе.

Facebook: Наша сторінка на Facebook дозволяє не просто читати й дивитися цікаве, дізнаватися корисне, занурюватись у новини, а й взаємодіяти з цим контентом. Ти можеш коментувати, ділитися думками та обговорювати актуальні теми з іншими читачами.

Тобі потрібна порада або важлива інструкція? Наша сторінка — справжнє джерело корисної інформації. Від здоров’я до фінансів, від особистих історій до глобальних подій — усе, що може тебе зацікавити. Просто зручним рухом гортай стрічку і став лайки.

YouTube: Наш YouTube канал — для тих, хто любить очима та сприймає інформацію візуально. Тут ти побачиш найцікавіше з телемарафону Єдині новини. Репортажі, інтерв’ю, аналітика, гарячі теми, ексклюзивні новини — усе це у динамічному та доступному відеоформаті.

Ми прагнемо не тільки інформувати, а й навчати. Ексклюзивні відео від сайту на YouTube часто містять аналітичні розбори, інтерв’ю, історичні екскурси та пояснення складних питань у доступній формі.

Telegram: Тут ми ділимося важливою інформацією, яку можна швидко переглянути між справами — корисно, цікаво і ненав’язливо. Ідеальний варіант зайнятих людей, які хочуть отримувати короткі, змістовні повідомлення просто на свій смартфон. А ще, звісно, дивися багато корисної та цікавої інфографіки.

У Twitter ми ділимося інформацією і гарячими темами, які з’являються на нашому сайті. У форматі твітів, де на рахунку кожне слово, ми подаємо тільки найважливіше. Це гарантує, що ти можеш швидко ознайомитися з основними фактами й не витратиш багато часу.

Тож з нами ти можеш дізнаватись новини й корисну інформацію де завгодно і коли завгодно! Підписуйся на наші платформи, вибери зручний формат і не пропускай жодної важливої історії, де б ти не був (-ла).

До того ж на наших платформах завжди можна допомогти ЗСУ та військовим, адже ми публікуємо важливі збори. Один з таких — збір на протез руки для 21-річного ветерана, також можеш почитати його історію.

Підписуйся! Ми публікуємо важливу інформацію, ексклюзиви та цікаві матеріали для тебе.